Otkrijte 5 laptopa s najizdržljivijim baterijama


Otkrijte 5 laptopa s najizdržljivijim baterijama

Ako ste u potrazi za laptopom s izdržljivom baterijom, na pravom ste mjestu! U nastavku smo izdvojili pet modela koji kombiniraju impresivne performanse, mobilnost i dugotrajnost baterije, zbog čega pružaju slobodu i fleksibilnost u radu, igri ili multimediji bez stalne potrebe za punjačem.



HP Dragonfly G4 

HP Dragonfly G4 kombinira vrhunsku mobilnost i izdržljivost baterije koja traje između 14 i 20 sati, zahvaljujući HP Power Manager aplikaciji za optimalno zdravlje baterije. Opremljen naprednim Intel Core i7 1365U procesorom, ovaj laptop nudi izvanrednu snagu i brzinu. Njegov 13.5-inčni OLED zaslon osigurava kristalno čiste slike i bogate boje, dok 16GB DDR5 radna memorija i 1TB SSD pružaju obilje prostora i brzinu. S težinom od samo 0,99 kg, HP Dragonfly G4 savršen je za korisnike koji su stalno u pokretu.
 


Acer Aspire 3

Acer Aspire 3 s AMD Ryzen 5 7520U procesorom pruža pouzdane performanse za svakodnevne zadatke. S trajanjem baterije do 13,5 sati, korisnici mogu uživati u dugotrajnoj upotrebi bez potrebe za stalnim punjenjem, što ga čini savršenim za rad u pokretu. Opremljen je s 15.6" Full HD zaslonom koji osigurava oštre vizuale, dok 16GB radne memorije i 512GB SSD-a nude obilje prostora i brzinu rada. Dodajući modernu povezivost s USB 3.2 portovima i Bluetooth 5.1, Acer Aspire 3 je izvrsna opcija za one koji traže kvalitetan laptop po pristupačnoj cijeni.

Microsoft Surface Pro 9 

Microsoft Surface Pro 9 predstavlja izvanredan spoj moći i portabilnosti s trajanjem baterije do 15,5 sati. Ovaj uređaj, koji je nešto između laptopa i tableta, pokreće Intel Core i7 procesor, ima 13-inčni touchscreen zaslon visoke rezolucije i 16GB RAM-a za glatko multitasking iskustvo. Sa 512GB SSD-a, Wi-Fi 6E povezivošću i raznovrsnim portovima, uključujući USB-C i Thunderbolt 4, Surface Pro 9 je idealan za profesionalce u pokretu. Dodatne značajke uključuju prednju i zadnju kameru visoke razlučivosti. Ovaj model prodaje bez tipkovnice, koju je moguće kupiti zasebno.

 

HP Spectre x360 16-f2005nn

HP Spectre x360 16-f2005nn kombinira eleganciju i snažne performanse uz trajanje baterije do 15 sati. Ovaj premium 2-u-1 laptop ima Intel Core i7 procesor, 16-inčni 3K+ IPS touchscreen zaslon i impresivnu 16GB DDR4 radnu memoriju. Sa 1TB SSD-a, Wi-Fi 6E, i Thunderbolt 4 portovima, Spectre x360 je savršen za profesionalce i kreativce. Dodatno, opremljen je s Bang & Olufsen zvučnicima, čime postavlja visoke standarde za kvalitetu reprodukcije zvuka.

Apple MacBook Air 13.3" M1

Apple MacBook Air 13.3" s M1 čipom još je jedan model laptopa koji se istiće po trajanju baterije, jer pruža do 15 sati surfanja internetom i do 18 sati reprodukcije filmova. Integracija Apple M1 čipa s 8-jezgrenim procesorom i 7-jezgrenim grafičkim procesorom osigurava visoku učinkovitost i performanse. Sa 13.3" Retina zaslonom, 8GB radne memorije i 256GB SSD-a, MacBook Air je dizajniran za produktivnost i kreativnost. Dodatne značajke uključuju Wi-Fi 6, Thunderbolt 3 portove i Touch ID, čineći ga idealnim izborom za korisnike koji traže izvrsne performanse i portabilnost.


Ove i brojne druge modele laptopa potražite na mikronis.hr
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode